2015.11.09.
16:22

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Rádió Bézs a nőkért szól, nem csak nőknek

 "Mit főzzek? Válassz!" - a fakanálnál Tóth Zoltán minden kedden 13-14 óra között.

2015. november 10-én, kedden 13 órától is a Rádió Bézsben lesz Tóth Zoltán műsora. Az előzetesből: "A vidéki és budapesti színházak, könyvesboltok és művelődési házak után, ma Zalaegerszeg és Nyíregyháza állatparkjára vetünk egy pillantást, mert utóbbiban Kamilla 1 éves.

Márton napja van holnap, november 11-én, ezért Márton napja a libák napja - Buday Péter főszakács szerint. Hallgatóink főzték rovatunkban Katalin is megünnepli a liba napot ludaskásával, majd később áttér a lilakáposztára. Vegetáriánusoknak főételként dödölét és krumpli gombócit főzünk Zalából és a Nyírségből. A Heti Betevő Egyesület a VIII. kerületi szegényeknek székelykáposztát készített vasárnapi ebédre. A Civilek éjszakáján a Motiváció Alapítvány mozgássérült vendégeinek kefirben sütöttem húst.

Mai műsorunkban Beatles, Bornai Tibor, Rolling Stones zenéiből válogattam be egyet-egyet, és Koncz Zsuzsa énekel."

www.radiobezs.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szakácskönyv 2015 Magyarország Rádió Bézs Heti betevő Motiváció Alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr498065340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása