2015.10.18.
13:46

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Ösztöndíjak a Progress Alapítványtól

Energiagazdálkodás, kockázati tőkepiac, győztes-kompenzáció, sztrájkjog volt a témája annak a beszélgetésnek, amelyet a Progress Alapítvány szervezett egyetemisták részére, akik az Országos Tudományos Diákkör (OTDK) pályázatára dolgozatot készítettek. Az eszmecserén a dolgozatát prezentálta Csernus Máté, Havasi Fatime, Ila-Horvát Eszter, Mécs János, Pataki Tamás és Várnagy Emma. A dolgozathoz kérdéseket tett fel és az esetleges további publikációra javaslatot tett Dr. Tunyogi László, a Progress Alapítvány alapítója, Dr. Ágh Attila, az alapítvány elnöke, Dr. Pitti Zoltán és Dr. Tóth Zoltán az alapítvány szakértői.

A jövőbe mutató és hangulatos beszélgetés a prezentáló egyetemistákkal folytatódik 2015. október 28-án, amelyre a Progress Alapítvány minden érdeklődőt szíves vár. A kuratórium 2016-ban is folytatni kívánja az OTDK-val az együttműködést és ösztöndíjak adományozását.

http://progressalapitvany.hu/

https://www.facebook.com/progressalapitvany

http://nepszava.hu/cikk/1060567-civileket-is-tamogat-a-progress-alapitvany

http://progressalapitvany.hu/hirek/osztondijak-a-progress-alapitvanytol/

 

komment

Címkék: demokrácia elsőválasztók 2015 Magyarország Progress Alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr27987115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása