2015.09.20.
17:38

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Mi a különbség a menekültügy megítélésében? (5)

Mi a vélemény különbség a menekültek társadalmi-politikai-közigazgatási kezelésében a kormányzat és a normálisok között?

 

Ég és föld!

 

A kormányzat (kormány+kormánypártok) a menekültekkel szembeni teljes megvetés, negligálás és lehetetlenítés álláspontját képviselik. Az önmagát magyarnak nevező kormány 27 európai állam ellen vívja egyedüli harcát a menekült-ügyben. A footsalos, keletbarát „magyar” külügyminiszter hallgat, de az igazságügyi miniszter azt sejteti, hogy a tárgyalnak Brüsszelben egy közös megoldáson a menekültügy újraszabályozásán: az esélyek a footsalos és a bénakacsa igazságügyi miniszter valamennyi javaslatára 27:1 lesz a tagállamok megbeszélésein.

 

Mi volna a normális megoldás Magyarország számára?

 

Elsődlegesen olyan külpolitikát kellene folytatni az EU-n belül, amely támogatja az Európai Unió közös (28) fellépését azokban az országokban, ahonnét a menekültek jönnek. Felsorolhatóak ezek az országok: Afganisztán, Szíria, stb. Mit jelent ez a fellépés? Katonai, gazdasági, társadalmi segítséget. A legfontosabb a baj forrásának az azonosítása, és az adekvát (megfelelő) megoldások megkeresése. A jelenlegi magyar kormányzat minden normális gondolatnak ellene van, mert csak a saját belpolitikai szavazatainak a megőrzésén és a saját zsebének a megtömésén sáfárkodik.

 

Másodlagosan egy társadalmi integrációs politika kialakítása volna szükséges, amely a 28 tagországba beérkező valamennyi menekülteknek átmeneti és egyesek számára végleges letelepülést biztosítana az unió 28 tagországában.

 

A magyarkodó magyarországi népesség mindent magának akar: magyarkodó diktátort, magyarkodó tőkést, magyarkodó oligarchát, magyarkodó középosztályt, magyarkodó szegényeket, magyarkodó cigányokat, magyarkodó nemzetiségieket.

 

A normálisak belenyugszanak abba, hogy magyar nemzetiségűek a világ sok államában élnek és az adott (sokféle) országnak az állampolgárai.  A normálisak belenyugszanak abba, hogy Magyarországon a magyar állampolgárok sokféle nemzetiségűek: cigányok, németek (svábok), szlovákok (tótok), szerbek, bolgárok, a nemzetiségi (kisebbi) törvény szerint. Sőt, az jelenlegi magyar kormány lappangó akarata ellenére 27 EU tagország állampolgárai élnek és dolgoznak Magyarországon. Sőtmisőt, a törvényhozó csendes szándéka ellenére tömegével élnek zsidók is Magyarország területén. Sőtsőt, a magyarkodó kormányzat tétlenül tűri, hogy magyarok kivándoroljanak 6-8 EU tagországba élni és dolgozni.

 

A jelenlegi kormány nem magyar, csak „magyarkodik” a saját zsebére.

 

A menekülteket a magyarkodó kormány migránsoknak nevezi. Szándékosan gyalázkodó kifejezést használnak a „menedékkérő” meleg és befogadó jellegű szó helyett. Már a szóhasználatban sem lehet egyetérteni a magyarkodó kormánnyal.

 

A normálisok javaslata:

 

1. Európai Unió közös fellépése a menekülteket kiűző országokban a menekülés okának a megszüntetésére, lassításra;

 

2. Társadalmi integráció a befogadottakra, akik segíthetik az fejlődésünket.


 

Szólj hozzá!

Címkék: demokrácia közigazgatás vészhelyzet kormánypárt Európai Unió jóállam 2015 Magyarország Mi a különbség?

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr537803866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása