2015.07.15.
20:10

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Klubrádió: Szociáldemokrata Staféta

 A Klubrádióban az ősszel folytatódik a Mandátum c. választási szakmai sorozat (minden csütörtök 14-15 óra között).

A nyáron egy Athenaeum c. sorozattal jelentkezik Szentpéteri Nagy Richard szerkesztő. Korábban már már volt egy „konzervatívok”, majd egy „liberálisok” c. stafétája, most egy „szociáldemokraták” c. 12 részes folytatással jelentkezik. A staféta lényege, hogy a szerkesztő kiválasztja azt a 12 embert, akik az adott eszmeáramlathoz tartoznak, majd a szerkesztő útjára indítja a stafétát az első interjú alannyal, aki a második adásban riportere lesz egy újabb szociáldemokratának, és az harmadik szociáldemokrata….12. részben visszatér a műsorfolyam zárására Szentpéteri Nagy Richard.

A szociáldemokrata staféta indító adásra engem kért fel a szerkesztő. Az élő műsorból késtem 10 percet (ilyen még nem fordult velem elő 40 év alatt), de addig is a szerkesztő hasznosan töltötte az időt, mert a jobb és bal oldal, a konzervatív, a liberális és a szociáldemokrata eszmerendszer elhatárolásával foglakozott.

Megleptem azzal, hogy a családi szociáldemokrata családi gyökerek után rátértem a Marxra….

http://www.klubradio.hu/index.php?id=205

1. rész 7 perctől végig 21 percig

2. rész elejétől végig

3. rész elejétől 4 percig


 


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás demokrácia kormánypárt MSZP Klubrádió 2015 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr127630906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása