2014.11.07.
20:21

Írta: Dr. Tóth Zoltán

„Kitiltott az USA ügyvivő!”

„Kitiltott az USA Kubából!” – állítja egy Fidesz politikus. Büszkén egészíti ki az Atv Egyenes beszéd c. műsorában szereplő versenyző, hogy a barátjával (Sz. Péter KKM miniszterrel) együtt tiltották ki. Nyitrai Zsolt, Fidesz versenyző, csak ismételt műsorvezetői kérdésre képes érthetően elmondani, hogy nem az USA-ból tiltotta ki Budapesten az USA ügyvivője, hanem azt „tanácsolták, hogy ne utazzon Kubába”.

Elindult egy új verseny Fideszben: kit és melyik országból tiltották ki?! Vida (NAV) nevezetű versenyző még Remegő Lábak Órájának (RTO) hatására 10 napig nyaralt külföldön annak érdekében, hogy nagy bevallást tegyen: kitiltották az USA-ból. Nyitrai nevű versenyző már „önként és dalolva” jelentkezik a Kubából kitiltottak listájára, maga mögé utasítva Sz. Péter minisztert, aki csak 2. helyezett lehet a kubai tiltó listán.

Kubatov lista készül a Fidesz kitiltott politikusairól!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: demokrácia kormánypárt jóállam 2014 Magyarország választópolgár kérdez

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr306876593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása