2014.07.06.
14:15

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Miről beszélgessünk a Budaörsi Olvasókörben?

4255111121051325_budaors_varosi_konyvtar-1_1404648946.jpg_800x600

Budaörs Város Könyvtára Olvasókört indít azok számára, akik olvasási élményeiket szóban is szeretnék megbeszélni, olvasni szintén szerető emberekkel. Filipszky István a könyvtár igazgatója az Olvasókör vezetésére Tóth Zoltán kérte fel, aki a könyvtár régi olvasója. Az első olvasóköri rendezvényre 2014. szeptember 10-én, szerdán, 17,30-19,00 óra között kerül sor. A rendezvény helyszíne a könyvtár épületében található „folyóirat-olvasó” helyiség. (Budaörs, Károly király u. 20. sz. alatt.)

Az első beszélgetésre a könyvtár munkatársai a számítógépes statisztikai rendszerükből Jókai Mór: A kőszívű ember fiai c. regényét választották ki. E döntés oka az, hogy Budaörsön, a könyvtárból ezt a regényt kölcsönözték ki a legtöbben. A havonta megtartásra kerülő rendezvény további tematikáját az Olvasókör tagjai közösen alakítják ki. Annak érdekében, hogy az olvasók véleménye megismerhető legyen egy felmérést lehetővé tevő kérdőívet készítettünk. A kérdőívet kitöltheti elektronikusan a következő linkre kattintva. (A kattintás előtt nyomja meg a CTRL gombot a számítógépe billentyűzetén, baloldalt a legalsó!)

Kitöltési útmutató

Kérem, vegyék figyelembe, hogy első alkalommal készítettem ilyen on-line kitölthető kérdőívet, így technikai nehézségekkel küzdök!

Sajnos nem tudtam a kérdéseket beszámozni.

További nehézséget okozhat a kérdőív kitöltésében, hogy minden kérdésnél az alapbeállítás a „nem” válasz. Ha „igen”választ adna, akkor le kell nyitni az ablakot, és az „igen” válaszra kell kattintania.

Ajaj! Nehéz az élet, de tanuljuk meg együtt az elektronikus levelezést, és utána könnyebb lesz a kommunikáció! (Az élet továbbra is nehéz marad!)

https://onedrive.live.com/redir?page=survey&resid=2A1DBE652A3EC5E1!19006&authkey=!APyVoLYOVVYZDZ8&ithint=file%2c.xlsx

Várom szíves elektronikus válaszaikat!

Ha Ön a hagyományos felmérés híve, akkor a könyvtárban (Károly király u. 20.) kézzel is kitöltheti ezt a kérdőívet!

Beszélgessünk együtt a könyvekről! Találkozzunk 2014. szeptember 10-én, szerdán, 17,30-kor a könyvtárban!

 

 

 

 

 

komment

Címkék: Budaörs filmszínházirodalom olvasókör

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr176468711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása