2014.01.03.
13:43

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Két kor gyermeke - budaörsi könyvbemutató videója

 

A Két kor gyermeke c. könyvről Tóth Ferenc a budaörsi közéleti klub vezetője kérdezte Tóth Zoltánt. A könyvbemutatót a Károly király úti Andretti cukrászdában tartották meg – telt ház előtt. A bemutatóról készült videó szerkesztett változatát megtekinthetik egy kattintással.

 

2 komment

Címkék: választás videó demokrácia életrajz pártok előválasztás elsőválasztók Budaörs külföldi választás 2014 Magyarország magyar választások története 2014 abécé választásokra Szavazatszámlálók választópolgár kérdez Két kor gyermeke

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr445726371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emőke Molnár 2014.01.10. 11:15:19

Tisztelt Tóth Zoltán Úr!Korábban szó volt arról, hogy a szavazatszámlálásra vállalkozók bizonyos alapoktatásban részesülnek.Többen érdeklődtek tőlem is ,hogy meglesz-e ez, hol,mikor stb.Üdvözlettel:dr.M.E.,újbudai DK.

Dr. Tóth Zoltán 2014.01.13. 16:03:20

@Emőke Molnár: TiszteltMolnár Emőke! Javasolom első körben az újbudai DK-nál érdeklődni a szervezésről. Ha meghívnak, akkor megyek oktatást tartani!
süti beállítások módosítása