2013.03.06.
22:37

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Sült hal zöldséges rákmártásban

Sült hal zöldséges rákmártásban   Elsőként vegyük számba a halakat. Milyen halat vegyünk? Nálam fontos szempont, hogy ne legyen drága (a legújabb friss, import tengeri halak Budaörsön 10-20 ezer Ft/kg árúak). Másik fontos szempont, hogy a halnak ne legyen intenzív hal szaga.…

Szólj hozzá!

Címkék: szakácskönyv Olaszország Európai Unió külföldi választás

2013.03.04.
08:38

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Tóaalmási malac gerinc

Tóalmási malac gerinc. József jókedvűen állt a hentes pult mögött és vidáman köszöntette a belépő kuncsaftokat. Jó napot kívánok!- mivel szolgálhatunk? Nem királyi, csak egyszerű többes számban beszélt, mert mellette szeletelte a húst nagy műgonddal Ferenc, a hentes…

Szólj hozzá!

Címkék: szakácskönyv fogyasztó védd magad!

süti beállítások módosítása