2013.11.28.
17:22

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Új javaslat a demokratikus ellenzék összefogására

Bokros Lajos és Pusztai Erzsébet levelet és videó üzenetet küldött Mesterházi Attilának, Bajnai Gordonnak, Gyurcsány Ferencnek, Kuncze Gábornak és Ungár Klárának. Érdemes néhány percet szánni a videó üzenetre, mert az összefogásnak egy új lehetőségét, egy „népszavazásnak”, majd egy szabad választásnak a lehetőségét tárja elénk.

https://www.facebook.com/momapart

Javasolom, hogy mindenki terjessze, ossza meg, mert az előválasztás tervének elvetése után ez is egy reális lehetőség a szavazatok mandátumokban való maximalizálásra, a jelenlegi kormánypárt legyőzésére a 2014. évi országgyűlési választáson.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kampány választás videó demokrácia pártok határon túli magyarok előválasztás elsőválasztók MSZP LMP Bajnai Bokros 2014 Magyarország Együtt 2014 Kuncze Szabadság és Reform Intézet Szabadelvű Polgárok Egyesülete Szövetségben Együtt Magyarországért Demokratikus Koalíció magyar választások története nemzetközi megfigyelés Szavazatszámlálók Modern Magyarország Szalaykör

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr785665950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása