2013.07.30.
11:18

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Határon túli hálózatok

A Népszabadságban Lencsés Károly kérdezte a határon túli magyarok szavazásának módjáról a választási szakértőket, köztük Tóth Zoltánt.

http://nol.hu/belfold/20130730-az_ellenzek_csalastol_tart

1 komment

Címkék: kampány választás demokrácia pártok határon túli magyarok kampányfinanszírozás elsőválasztók MSZP LMP Bajnai Bokros jóállam 2014 Magyarország Együtt 2014 Kuncze MÚOSZ Szabadság és Reform Intézet Szabadelvű Polgárok Egyesülete Szövetségben Együtt Magyarországért Demokratikus Koalíció magyar választások története 2014 abécé választásokra nemzetközi megfigyelés Szavazatszámlálók Modern Magyarország választópolgár kérdez

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr385433719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oldkarak 2013.07.30. 13:27:56

Üdv! Nagyon jó volt Egyenes Olgánál a riport. Szegény Olga nem merte elhinni, mennyire rémisztő a helyzet. Előre vetíti Orbán - akár csalásos - győzelmét, s azon az újraszámolás sem fog segíteni, hisz a csapda már előre be van építve. Szörnyű!
süti beállítások módosítása